Перейти до вмісту
Головна » Гуакамоле закусковий

Гуакамоле закусковий

    Гуакамоле закусковий

    Рецепт “Гуакамоле закусковий” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 порцій, 10 хвилин

    Інгредієнти

    – 3 стиглих авокадо (бл. 400 г м’якоті)
    – 5 зубків часнику
    – Сік 1 лайма (або лимона)
    – 4 ст. л. рослинної олії
    – 1 пучок кінзи
    – 8 дрібних помідорів чері
    – 1 стручок гострого перцю
    – Сіль
    – Перець

    Покроковий процес приготування гуакамоле закусковий

    Крок 1

    Часник очистити та бланшувати в киплячій підсоленій воді 3 хв.

    Крок 2

    Авокадо вимити, обсушити, розрізати кожен плід навпіл, кісточки видалити, м’якуш вибрати в глибоку миску. Додати до авокадо бланшований часник, влити сік лайма, масло та пюрувати масу за допомогою блендера. Посолити і поперчити до смаку.

    Крок 3

    Помідори та гострий перець вимити та обсушити, перець нарізати дрібними кружальцями, видаливши плодоніжку. Помідори – половинками чи четвертинками. Кінзу промити, перебрати, обсушити та крупно порубати. Підготовлені
    продукти підмішати до пюрованого авокадо. Закуску акуратно перемішати

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гуакамоле закусковий. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *