Рецепт “Гуакамоле закусковий” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
4 порцій, 10 хвилин
Інгредієнти
– 3 стиглих авокадо (бл. 400 г м’якоті)
– 5 зубків часнику
– Сік 1 лайма (або лимона)
– 4 ст. л. рослинної олії
– 1 пучок кінзи
– 8 дрібних помідорів чері
– 1 стручок гострого перцю
– Сіль
– Перець
Покроковий процес приготування гуакамоле закусковий
Крок 1
Часник очистити та бланшувати в киплячій підсоленій воді 3 хв.
Крок 2
Авокадо вимити, обсушити, розрізати кожен плід навпіл, кісточки видалити, м’якуш вибрати в глибоку миску. Додати до авокадо бланшований часник, влити сік лайма, масло та пюрувати масу за допомогою блендера. Посолити і поперчити до смаку.
Крок 3
Помідори та гострий перець вимити та обсушити, перець нарізати дрібними кружальцями, видаливши плодоніжку. Помідори – половинками чи четвертинками. Кінзу промити, перебрати, обсушити та крупно порубати. Підготовлені
продукти підмішати до пюрованого авокадо. Закуску акуратно перемішати