Перейти до вмісту
Головна » Хлібці з гречаною крупою

Хлібці з гречаною крупою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Хлібці з гречаною крупою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 30 хвилин
    У 1 порції: 520 ккал, 28 г білків,
    10 г жирів, 79 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 30 г дріжджів
    ❯ по 200 г цільнозернового борошна та гречаної крупи
    ❯ 1 яйце
    ❯ сіль
    ❯ 100 мл молока
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії

    Покроковий процес приготування хлібців з гречаною крупою

    Крок 1

    Гречану крупу відварити, як це описано на пакуванні. Дати охолонути. Дріжджі розчинити у теплому молоці, підмішати 1 стіл. ложку борошна і поставити в тепле місце підходити на 15 хв. Підмішати гречану крупу, олію, яйце, що залишилося борошно та щіпку солі. Замісити тісто та залишити підходити на 1 год.

    Крок 2

    Нагріти духовку до 200 °. Розкотити тісто на посипаній борошном поверхні в пласт товщиною бл. 1,5 см. Вирізати з нього кола та за допомогою ножа зробити на кожному невеликі надрізи в вигляді грат. Викласти тісто на
    вистелений пергаментним папером лист і випікати в духовці 20 хв до золотистого кольору. Подати з сирним чи сирним паштетом. Прикрасити за бажанням.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Хлібці з гречаною крупою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *