Перейти до вмісту
Головна » Хлібець із рубаного м’яса

Хлібець із рубаного м’яса

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Хлібець із рубаного м’яса” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 45 хвилин
    У 1 порції: 850 ккал, 49 г білків,
    58 г жирів, 33 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 порцій
    Для хлібця:
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1/2 пучка свіжого майорану чи петрушки
    ❯ по 500 г рубаної яловичини та свинини
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 4 яйця
    ❯ 1 ст. л. діжонської гірчиці
    ❯ 200 г бекону, нарізаного тонкими скибочками
    ❯ 4 сосиски
    ❯ 4 маринованих огірки
    Для картопляного гарніру:
    ❯ 800 г картоплі
    ❯ 80 г вершкового масла
    ❯ 2 пір’їна зеленої цибулі
    ❯ 2 зубчики часнику

    Покроковий процес приготування хлібцю із рубаного м’яса
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Зелену цибулю вимити, пір’я нарізати кільцями, цибулю очистити та порубати. Зелень сполоснути, воду струсити, листочки обірвати з гілочок і порубати. Часник очистити та стовкти. 2 яйця зварити круто.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Обидва види рубаного м’яса викласти в миску, посолити, поперчити та ретельно вимісити.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    У м’ясну масу вбити сирі яйця. Додати гірчицю та ще раз ретельно вимісити.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 4

    Додати рубану цибулю і зелень, перемішати та прибрати в холодильник на 1 год.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 5

    Нагріти духовку до 170 °. Скибочки бекону викласти на аркуш паперу для випікання трохи внахлест. Зверху у вигляді пласта розподілити м’ясну масу, посередині викласти нарізані четвертинками варені яйця, сосиски та огірки

    Лазання з білими грибами3

    Крок 6

    Притримуючи за краї паперу, акуратно сформувати м’ясний рулет. Обв’язати його кулінарною ниткою, щоб він тримав форму і перекласти в глибоку форму для запікання. Влити пів склянки води та запікати блюдо 45 хв. Тим часом картоплю відварити в підсоленій воді, очистити та розім’яти, додавши вершкове масло. Підмішати часник та зелену цибулю. Готовий хлібець вийняти з форми. Рідина, що утворилася при запіканні, злити в сковороду, розбавити 1-2 стіл. ложками води та один раз довести до кипіння. Хлібець подати з картопляним пюре, полив соусом.

    ПОРАДА
    Додайте до м’ясної маси трохи тертого сирого картоплі – і тоді можна не переживати, що готовий хлібець не триматиме форму. На смак готового страви це анітрохи не позначиться!

    Сьогодні ми дізналися як готується Хлібець із рубаного м’яса. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *