Перейти до вмісту
Головна » Імбирне печиво з прянощами та какао

Імбирне печиво з прянощами та какао

    Імбирне печиво з прянощами та какао

    Рецепт “Імбирне печиво з прянощами та какао” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    50 порцій, 1 година 20 хвилин

    Інгредієнти

    – 450 г борошна + для посипання робочої поверхні
    – 150 г вершкового масла
    – 140 г коричневого цукру
    – 120 мл кленового сиропу
    – 2 жовтки
    – 50 мл молока
    – 4 ч. л. меленої суміші прянощів (кориця, бодян, гвоздика, імбир, мускатний горіх)
    – 1 ст. л. какао
    – 1 ч. л. соди

    Покроковий процес приготування імбирного печива з прянощами

    Крок 1

    Вершкове масло розм’якшити при кімнатній температурі та збити в пишну масу з цукром і прянощами. Збиваючи, влити молоко та кленовий сироп, додати жовтки та добре перемішати.

    Крок 2

    Просіяти на масляну масу борошно з содою та руками вимісити гладке однорідне тісто. Тісто розділити на дві рівні частини. Одну частину тіста присипати какао і дуже добре його обім’яти.

    Крок 3

    Обидва види тесту загорнути в харчову плівку та помістити у холодильник на 8-12 год.

    Крок 4

    Духовку нагріти до 150 °. Підготувати лист і вислати його пергаментом. На посипаному борошном робітнику поверхні розкотити тісто в пласти завтовшки прибл. 2мм. З обох пластів за допомогою фігурних виїмок нарізати печиво та відсадити вироби на лист.

    Крок 5

    Випікати печиво 10-15 хв. Готовому печиві дати повністю охолонути.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Імбирне печиво з прянощами та какао. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *