Перейти до вмісту
Головна » Медово-імбирний пиріг

Медово-імбирний пиріг

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Медово-імбирний пиріг із солодкою грушею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 20 хвилин
    У 1 порції: 260 ккал, 3 г білків,
    6 г жирів, 50 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 10 порцій:
    ❯ 150 г цукру
    ❯ 2 ст. л. соку лимона
    ❯ 500 мл води
    ❯ 2 тверді стиглі груші
    ❯ 80 г меду
    ❯ 150 мл молока
    ❯ 60 г вершкового масла
    ❯ 125 г борошна
    ❯ 1,5 ч. л. розпушувача
    ❯ 2 ч. л. меленого імбиру
    ❯ 1 ч. л. меленої кориці
    ❯ 1 яйце

    Покроковий процес приготування медово-імбирного пирігу

    Крок 1

    Духовку нагріти до 170 °. Зі 100 г цукру, соку лимона та води приготувати сироп. Груші вимити, очистити, розрізавши вздовж навпіл, видалити серцевину та варити в сиропі 10 хв.

    Крок 2

    80 мл сиропу з-під груш з’єднати з медом і цукром, що залишився, влити молоко і нагрівати до розчинення цукру.
    В окремому посуді масло розтерти з борошном, додати розпушувач, мелений імбир і корицю. Влити молочну суміш, вбити яйце та перемішувати до отримання однорідного тіста.

    Крок 3

    Вилити тісто прямокутну форму і викласти в нього груші зрізом вгору. Випікати пиріг 45 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Медово-імбирний пиріг. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *