Перейти до вмісту
Головна » Імбирне печиво з патокою

Імбирне печиво з патокою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Імбирне печиво з патокою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин
    У 1 порції: 220 ккал, 3 г білків,
    13 г жирів, 22 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 20 шт.
    ❯ 250 г розм’якшеного вершкового масла
    ❯ 1 склянка цукру
    ❯ 2 яйця
    ❯ 1/2 склянки темної патоки
    ❯ 4 склянки борошна
    ❯ 4 ч. л. меленого імбиру
    ❯ 2 ч. л. соди
    ❯ 1 ч. л. меленої кориці
    ❯ дрібка солі
    ❯ 1/2 склянки рубаних волоських горіхів

    Покроковий процес приготування імбирного печива

    Крок 1

    Нагріти духовку до 180 °. Розтерти з цукром вершкове масло. По одному вбити яйця, щоразу ретельно перемішуючи. Влити патоку та ще раз перемішати до однорідної консистенції. Борошно просіяти та змішати з імбиром, корицею, содою, сіллю та горіхами. Підсипаючи порціями до яєчно-олійної маси, замісити м’яке тісто.

    Крок 2

    Сформувати з тіста кульки величиною з волоський горіх. Викласти їх на вистелений папером для випікання лист на невеликій відстані друг від друга та випікати 15 хв.

    Темна патока (меляса) – в’язка сиропоподібна рідина бурого кольору, побічний продукт переробки цукрової тростини на цукор. Надасть випічці карамельну нотку

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Імбирне печиво з патокою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *