Перейти до вмісту
Головна » Йогуртовий соус до риби

Йогуртовий соус до риби

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Йогуртовий соус до риби” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 25 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    Для соусу:
    ❯ 150 г натурального йогурту
    ❯ 3 ст. л. жирного сиру
    ❯ 1 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1–3 ч. л. соку лимона
    ❯ сіль
    ❯ перець
    Для закуски:
    ❯ 250 г філе копченого лосося (або іншої копченої риби)
    ❯ 4 яйця
    ❯ 2 пучки салатної зелені асорті (рукола, шпинат, крес-салат, листові салати…)
    ❯ кілька стебел зеленої цибулі
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 ч. л. яблучного оцту
    ❯ 1 лимон

    Покроковий процес приготування йогуртового соусу

    Крок 1

    Сир протерти через часте сито. Для соусу йогурт перемішати з підготовленим сиром, додати олію та сік лимона, посолити, поперчити та добре збити.

    Крок 2

    Яйця відварити до готовності, охолодити, очистити та акуратно нарізати тонкими поздовжніми пластинами. Зелену цибулю очистити, промити, обсушити та дрібно нарізати.

    Крок 3

    Салатну зелень промити, перебрати та обсушити, велике листя порвати руками. У салатнику збризкати зелень рослинною олією та яблучним оцтом, злегка посолити та добре перемішати. Лимон нарізати часточками середньої товщини.

    Крок 4

    Безпосередньо перед подачею на порційні тарілки викласти нарізане яйце (1 на порцію), скибочки лосося, додати
    зелень із заправкою. На кожну порцію покласти 1-2 ст. л. йогуртовий соус і посипати зеленою цибулею. Страву доповнити часточками лимона.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Йогуртовий соус до риби. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *