Перейти до вмісту
Головна » Качка в духовці

Качка в духовці

    Качка в духовці

    Рецепт “Качка в духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    Качка 2 кг
    – Яблучний оцет (5%) 120 мл
    – Вода 100 мл
    – Апельсини 2 шт
    – Мед 1 ст.л.
    – Цибуля 1 шт
    – Часник 2 зубки
    – Чорний перець 1 ч. л.
    – Сіль 1 ст.л.
    Для глазурування:
    – Мед 1 ст.л.
    – Темний соєвий соус 3 ст.л.

    Покроковий процес приготування качки в духовці
    Качка в духовці1

    Крок 1

    Змішуємо оцет, мед, трохи цедри апельсина, апельсиновий сік, трохи води. Додаємо сіль, перець, дрібно нарізаний часник та цибулю. Все добре перемішуємо. Переливаємо маринад у харчовий пакет.

    Качка в духовці2

    Крок 2

    Відрізаємо у качки крила та хвостик. Відправляємо качку пакет з маринадом. Закриваємо пакет і за допомогою трубочки видаляємо з пакета повітря. Розподіляємо маринад по всій качці. Відправляємо качку в холодильник на день. Бажано перевертати качку кожні 4-5 годин.

    Качка в духовці3

    Крок 3

    Перед запіканням дістаємо качку, щоб вона нагрілася до кімнатної температури. У качку можна покласти порізане яблуко. Відправляємо качку в духовку за 140 градусів на 90 хвилин.

    Качка в духовці4

    Крок 4

    Змішуємо мед та темний соєвий соус. Змащуємо качку глазур’ю і ставимо в духовку при 180 градусів на 15-20 хвилин.

    Сьогодні ми дізналися як готується Качка в духовці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *