Перейти до вмісту
Головна » Капуста тушкована з м’ясом

Капуста тушкована з м’ясом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Капуста тушкована з м’ясом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    На 6-8 порцій:
    ❯ 1 качан капусти (бл. 1,5 кг)
    ❯ 1 морква
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 300 г свинини
    ❯ рослинна олія
    ❯ 2 ст. л. смальцю
    ❯ лавровий лист
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування тушкованої капусти

    Крок 1

    Капусту тонко нашаткувати. Цибулину та моркву очистити. Моркву вимити, обсушити та натерти на великій тертці, цибулину порубати. М’ясо промити, обсушити та нарізати тонкими брусками.

    Крок 2

    У сотейнику на гарячій олії обсмажити м’ясо до золотистого кольору з усіх боків та перекласти в інший посуд.

    Крок 3

    На жирі, що залишився після обсмажування м’яса, обсмажувати цибулю та моркву до прозорості цибулі. Викласти капусту, добре перемішати та готувати під кришкою 10 хв.

    Крок 4

    Влити прибл. 100 мл води, довести до кипіння і готувати без кришки, поки рідина не випарується. Додати смалець, повернути до сотейника м’ясо, посолити, поперчити, покласти лавровий лист і, помішуючи, готувати ще прибл. 20хв. Лавровий лист видалити.

    Сьогодні ми дізналися як готується Капуста тушкована з м’ясом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *