Рецепт “Капуста тушкована з м’ясом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
На 6-8 порцій:
❯ 1 качан капусти (бл. 1,5 кг)
❯ 1 морква
❯ 1 цибулина
❯ 300 г свинини
❯ рослинна олія
❯ 2 ст. л. смальцю
❯ лавровий лист
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування тушкованої капусти
Крок 1
Капусту тонко нашаткувати. Цибулину та моркву очистити. Моркву вимити, обсушити та натерти на великій тертці, цибулину порубати. М’ясо промити, обсушити та нарізати тонкими брусками.
Крок 2
У сотейнику на гарячій олії обсмажити м’ясо до золотистого кольору з усіх боків та перекласти в інший посуд.
Крок 3
На жирі, що залишився після обсмажування м’яса, обсмажувати цибулю та моркву до прозорості цибулі. Викласти капусту, добре перемішати та готувати під кришкою 10 хв.
Крок 4
Влити прибл. 100 мл води, довести до кипіння і готувати без кришки, поки рідина не випарується. Додати смалець, повернути до сотейника м’ясо, посолити, поперчити, покласти лавровий лист і, помішуючи, готувати ще прибл. 20хв. Лавровий лист видалити.