Перейти до вмісту
Головна » Каррі з яловичини

Каррі з яловичини

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Каррі з яловичини” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 3 години 45 хвилин
    У 1 порції: 490 ккал, 35 г білків,
    35 г жирів, 9 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 1 кг філе яловичини
    ❯ 4 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 пучок кінзи
    ❯ 3 очищені зубчики часнику
    ❯ 1 стручок халапеньйо або кайєнського перцю
    ❯ шматочок кореня імбиру (бл. 2 см)
    ❯ 1/2 ч. л. сушеного лемонграсу
    ❯ по 50 мл рибного соусу та сухого хересу
    ❯ 1 ст. л. коричневого тростинного цукру
    ❯ 1 зірочка бадяна
    ❯ 400 мл кокосового молока
    ❯ сік 1 лайма

    Покроковий процес приготування каррі з яловичини

    Крок 1

    М’ясо вимити, обсушити та нарізати кубиками (близько 3 см). Обсмажувати у каструлі на 2 стіл. ложках рослинної олії до утворення коричневої скоринки. Викласти з каструлі та загорнути в алюмінієву фольгу.

    Крок 2

    Приготувати каррі пасту. Імбир очистити. 1/2 пучка зелені сполоснути, воду струсити, листочки обірвати з гілочок.
    Перець чилі очистити від насіння та добре промити. Разом з імбиром, часником та листочками зелені подрібнити у блендері. Підмішати лемонграс та 2 стіл. ложки олії.

    Крок 3

    При постійному помішуванні нагрівати пасту в каструлі бл. 1 хв. Покласти м’ясо, додати херес, рибний соус, бодян
    та цукор. Влити кокосове молоко та 1 склянку води, довести до кипіння. Гасити м’ясо в соусі на слабкому вогні мінімум 3 год. необхідності періодично підливати гарячу воду.) Заправити каррі соком лимона. Добре подати з відвареним рисом і часточками лайма, прикрасивши блюдо листочками кінзи.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Каррі з яловичини. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *