Перейти до вмісту
Головна » Картопляна тортилья

Картопляна тортилья

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Картопляна тортилья” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 хвилин
    У 1 порції: 450 ккал, 17 г білків,
    34 г жирів, 29 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 6 яєць
    ❯ сіль
    ❯ свіжомелений чорний перець
    ❯ 6 бульб картоплі
    ❯ 1/2 склянки оливкової олії
    ❯ 1 велика цибулина

    Покроковий процес приготування картопляної тортильї

    Крок 1

    Яйця збовтати у великій мисці із сіллю та перцем. Картоплю очистити та нарізати тонкими кружальцями.

    Крок 2

    Нагріти третину оливкової олії та злегка підрум’янити кухлі картоплі. Цибулю очистити, нарізати кільцями та обсмажувати до напівпрозорості на жирі, що залишився після смаження картоплі.

    Крок 3

    Овочі викласти в миску з яйцями, перемішати та залишити при кімнатній температурі на 10 хв.

    Крок 4

    У глибокій сковороді нагріти половину олії, що залишилася, викласти яєчно-картопляну суміш, зменшити вогонь, накрити сковороду кришкою і готувати прибл. 6-8 хв.

    Крок 5

    Лопаткою відокремити тортилью від країв сковороди та перекинути на велику плоску тарілку. У сковороду додати масло та обсмажувати тортилью з іншого боку до готовності (ще близько 3-5 хв). Подати тортилью теплою, розрізавши на порційні шматки.

    Якщо ви не дотримуєтеся безглютенової дієти, можете сміливо додати в картопляну суміш скибочки ковбаси.

    Сьогодні ми дізналися як готується Картопляна тортилья. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *