Рецепт “Картопляні крокети” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 230 ккал, 15 г білків,
5 г жирів, 4 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1 кг картоплі
❯ 1 яйце
❯ 150 мл молока
❯ 20 г вершкового масла
❯ 1 пучок зелені
❯ 200 г очищених креветок
❯ сіль
❯ панірувальні сухарі
❯ рослинна олія для фритюру
Покроковий процес приготування крокетів
Крок 1
Картоплю очистити, відварити у підсоленій воді та розім’яти в пюре. з молоком, вершковим маслом та яйцем, посолити. Креветки та зелень подрібнити та підмішати у пюре
Крок 2
З пюре сформувати кульки, обваляти їх у сухарях і обсмажити у великій кількості олії.