Перейти до вмісту
Головна » Картопляні крокети

Картопляні крокети

    Картопляні крокети

    Рецепт “Картопляні крокети” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 230 ккал, 15 г білків,
    5 г жирів, 4 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 кг картоплі
    ❯ 1 яйце
    ❯ 150 мл молока
    ❯ 20 г вершкового масла
    ❯ 1 пучок зелені
    ❯ 200 г очищених креветок
    ❯ сіль
    ❯ панірувальні сухарі
    ❯ рослинна олія для фритюру

    Покроковий процес приготування крокетів

    Крок 1

    Картоплю очистити, відварити у підсоленій воді та розім’яти в пюре. з молоком, вершковим маслом та яйцем, посолити. Креветки та зелень подрібнити та підмішати у пюре

    Крок 2

    З пюре сформувати кульки, обваляти їх у сухарях і обсмажити у великій кількості олії.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Картопляні крокети. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *