Перейти до вмісту
Головна » Картопляні оладки по-швейцарськи

Картопляні оладки по-швейцарськи

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Картопляні оладки по-швейцарськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 10 хвилин
    У 1 порції: 430 ккал, 11 г білків,
    22 г жирів, 50 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 кг вареної картоплі
    ❯ 1 цибулина
    ❯ сіль
    ❯ 100 г легкоплавкого сиру
    ❯ молоко
    ❯ соняшникова олія для смаження

    Покроковий процес приготування картопляних оладків

    Крок 1

    Картоплю очистити та натерти на великій тертці. Цибулю очистити, дрібно посікти, змішати з картоплею. Посолити на смак.

    Крок 2

    У сковороді з товстим дном нагріти масло. Порцію картопляної маси викласти на сковороду, розрівняти та добре притиснути ложкою на дно. Сир натерти на крупній тертці та посипати картоплю. Викласти ще один шар картопляної маси, притиснути та збризкати молоком. Вогонь зменшити до мінімумів і випікати оладки бл. 30 хв до хрусткої коричневої скоринки. За допомогою двох дерев’яних лопаток (або тарілки більшої, ніж сковорода, діаметра) акуратно перевернути та випікати до готовності.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Картопляні оладки по-швейцарськи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *