Рецепт “Кассероль з куркою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 15 хвилин
У 1 порції: 250 ккал, 34 г білків,
8 г жирів, 14 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 4 філе курячої грудки кубиками
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ 1 рубана цибулина
❯ 2 подрібнені зубчики часнику
❯ 200 г дрібних печериць пластинами
❯ 400 г пюре з помідорів
❯ 1 кубик курячого або овочевого бульйону
❯ 1 ст. л. листя чебрецю
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Покроковий процес приготування кассеролю
Крок 1
Обсмажувати філе на олії прибл. 5 хв до золотистої скоринки. Перекласти у форму для запікання.
Крок 2
Цибулю обсмажити в сотейнику. Підмішати часник та печериці. Обсмажувати 2 хв. Додати помідори, влити бульйон. Масу перемішати, довести до кипіння та полити філе. Додати 200 мл окропу.
Крок 3
Готувати під кришкою 35 хв. за 180°. Підмішати чебрець та запікати ще 10 хв. Вийняти з духовки, посолити та поперчити до смаку.