Перейти до вмісту
Головна » Кассероль з куркою

Кассероль з куркою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Кассероль з куркою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 15 хвилин
    У 1 порції: 250 ккал, 34 г білків,
    8 г жирів, 14 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 4 філе курячої грудки кубиками
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ 1 рубана цибулина
    ❯ 2 подрібнені зубчики часнику
    ❯ 200 г дрібних печериць пластинами
    ❯ 400 г пюре з помідорів
    ❯ 1 кубик курячого або овочевого бульйону
    ❯ 1 ст. л. листя чебрецю
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування кассеролю

    Крок 1

    Обсмажувати філе на олії прибл. 5 хв до золотистої скоринки. Перекласти у форму для запікання.

    Крок 2

    Цибулю обсмажити в сотейнику. Підмішати часник та печериці. Обсмажувати 2 хв. Додати помідори, влити бульйон. Масу перемішати, довести до кипіння та полити філе. Додати 200 мл окропу.

    Крок 3

    Готувати під кришкою 35 хв. за 180°. Підмішати чебрець та запікати ще 10 хв. Вийняти з духовки, посолити та поперчити до смаку.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кассероль з куркою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *