Рецепт “Кебабчета з бринзою та овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 670 ккал, 48г білків,
34 г жирів, 45 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
600 г телятини
1 цибулина
2 яйця
1 ч. л. меленої паприки
1 ч. л. меленого чорного перцю
4 ст. л. борошна
2 стручки солодкого перцю,
1 огірок
2 помідори
200 г бринзи
6 бульб картоплі
Покроковий процес приготування кебабчети
Крок 1
Двічі пропустити через м’ясорубку 600 г телятини та 1 цибулину. Додати 2 яйця, по 1 чайну. ложці меленої паприки та меленого чорного перцю. Масу посолити та ретельно вимішати.
Крок 2
Робочу поверхню посипати 4 стіл. ложками борошна. Скачати з м’ясної маси ковбаски довжиною бл. 8 см. Прибрати у холодильник. Безпосередньо перед подачею на стіл обсмажити ковбаски на змащеній олією сковороді-грилі.
Крок 3
Для салату 2 стручки солодкого перцю, 1 огірок та 2 помідори вимити. Солодкий перець очистити від насіння. Всі овочі нарізати, з’єднати у великій мисці та заправити сумішшю оцту та оливкової олії. Додати 200 г бринзи, нарізаної кубиками. Салат посолити та поперчити до смаку, перемішати. 6 бульб картоплі очистити та відварити у киплячій підсоленій воді до напівготовності. Нарізати кружальцями та обсмажити на олії до золотистої скоринки. Подати з кебабчетою та салатом.