Перейти до вмісту
Головна » Кебабчета з бринзою та овочами

Кебабчета з бринзою та овочами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Кебабчета з бринзою та овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 670 ккал, 48г білків,
    34 г жирів, 45 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    600 г телятини
    1 цибулина
    2 яйця
    1 ч. л. меленої паприки
    1 ч. л. меленого чорного перцю
    4 ст. л. борошна
    2 стручки солодкого перцю,
    1 огірок
    2 помідори
    200 г бринзи
    6 бульб картоплі

    Покроковий процес приготування кебабчети

    Крок 1

    Двічі пропустити через м’ясорубку 600 г телятини та 1 цибулину. Додати 2 яйця, по 1 чайну. ложці меленої паприки та меленого чорного перцю. Масу посолити та ретельно вимішати.

    Крок 2

    Робочу поверхню посипати 4 стіл. ложками борошна. Скачати з м’ясної маси ковбаски довжиною бл. 8 см. Прибрати у холодильник. Безпосередньо перед подачею на стіл обсмажити ковбаски на змащеній олією сковороді-грилі.

    Крок 3

    Для салату 2 стручки солодкого перцю, 1 огірок та 2 помідори вимити. Солодкий перець очистити від насіння. Всі овочі нарізати, з’єднати у великій мисці та заправити сумішшю оцту та оливкової олії. Додати 200 г бринзи, нарізаної кубиками. Салат посолити та поперчити до смаку, перемішати. 6 бульб картоплі очистити та відварити у киплячій підсоленій воді до напівготовності. Нарізати кружальцями та обсмажити на олії до золотистої скоринки. Подати з кебабчетою та салатом.

    Сьогодні ми дізналися як готується Кебабчета з бринзою та овочами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *