Перейти до вмісту
Головна » Кільця кальмарів у клярі

Кільця кальмарів у клярі

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Кільця кальмарів у клярі з домашнім майонезом приправленим перцем чилі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 940 ккал, 20 г білків,
    81 г жирів, 33 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 8 середніх кальмарів
    ❯ 8 ст. л. борошна
    ❯ 6 ст. л. кукурудзяного крохмалю
    ❯ дрібка розпушувача
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ олія для фритюру
    Для соусу:
    ❯ жовтки від 2 великих яєць
    ❯ 1 ст. л. гірчиці
    ❯ сіль
    ❯ бл. 200–220 мл олії
    ❯ 1 перець чилі
    ❯ 1 потовчений зубчик часнику
    ❯ 2 ч. л. соку лимона
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування кілєць кальмарів у клярі

    Крок 1

    Кальмарів вимити, нарізати кільцями завтовшки прибл. 1 см. У мисці змішати борошно з крохмалем і розпушувачем, додати сіль та перець на смак. Кільця кальмарів обваляти в борошняній суміші та обсмажувати у фритюрі до золотистого кольору.

    Крок 2

    Для соусу жовтки збити із гірчицею, посолити. Постійно помішуючи, порціями влити 180 мл соняшникової олії. Додати сік лимона і підмішати масло, що залишилося. Перець чилі вимити та, видаливши насіння, дрібно нарізати.
    Соус поперчити, приправити чилі та часником.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кільця кальмарів у клярі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *