Перейти до вмісту
Головна » Класична паелья з куркою та креветками

Класична паелья з куркою та креветками

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Класична паелья з куркою та креветками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 310 ккал

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 великі помідори
    ❯ 1 стручок червоного солодкого перцю
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 300 г курячого філе
    ❯ 4 ст. л. оливкової олії
    ❯ 1 ч. л. меленої солодкої паприки
    ❯ щіпка меленого шафрану
    ❯ 1 л курячого бульйону
    ❯ 250 г рису для паельї
    ❯ 150 г сирих очищених креветок
    ❯ 150 г замороженого горошку
    ❯ 1 лимон
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування класичної паельї

    Крок 1

    Помідори порізати кубиками. Стручок перцю розрізати навпіл і видалити плодоніжку з насінням. М’якуш нарізати кубиками. Цибулю з часником очистити, крупно порубати. Куряче філе вимити, обсушити та нарізати невеликими скибочками

    Крок 2

    У великій сковороді нагріти олію та обсмажити куряче філе до рум’яної скоринки. Викласти на тарілку. У сковороду, де смажилося філе, покласти цибулю з часником і трохи підрум’янити. Додати солодкий перець, смажити мін. Покласти помідори та тримати на маленькому вогні 7 хв.

    Крок 3

    Бульйон довести до кипіння. Додати паприку, шафран та перемішати. Овочі розрівняти на сковороді та зверху розподілити рис. Влити бульйон з паприкою та шафраном, швидко довести до кипіння. Вогонь зменшити та тушити під кришкою 10 хв.

    Крок 4

    Додати куряче філе, горошок та креветки. Посолити та поперчити. Перемішати та готувати під кришкою ще 5 хв. На стіл подати зі скибочками лимона.

    Сьогодні ми дізналися як готується Класична паелья з куркою та креветками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *