Рецепт “Кнедлі з беконом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 хвилин
У 1 порції: 880 ккал, 20 г білків,
57 г жирів, 72 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 300 г білого черствого хліба без кірки
❯ 2 рубані цибулини
❯ 40 г вершкового масла
❯ 80 г борошна
❯ 150 г бекону
❯ 200 мл молока
❯ 4 яйця
❯ 2 ст. л. рубаної зеленої цибулі
❯ 1 червона цибулина
❯ 2 ст. л. винного оцту
❯ 4 ст. л. оливкової олії
❯ 400 г салату ромен або айсберг
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Покроковий процес приготування кнедлів з беконом
Крок 1
Хліб покришити. Бекон нарізати дрібними кубиками. Цибулю злегка обсмажити на вершковому олії та перемішати з хлібною крихтою і беконом. Додати яйця, борошно, рубану зелену цибулю, молоко, приправити сіллю та меленим
чорним перцем до смаку.
Крок 2
Добре вимісити масу руками та дати їй настоятись 15 хв при кімнатній температурі. Сформувати з хлібної маси 16 однакових кульок – кнедлів і варити в окропі підсоленій воді 15 хв.
Крок 3
Для салату червону цибулину очистити та нарізати півкільцями. Салат ромен нарвати невеликими шматочками та з’єднати з цибулею. Полити оливковою олією, збризкати оцтом, посолити, поперчити та перемішати. Подати салат з кнедлі.