Рецепт “Котлета по-київськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 ГОДИНИ 15 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 8 порцій:
❯ 4 повні курячі грудки
❯ 150 г вершкового масла (розм’якшити)
❯ 2 пучки кропу (дуже дрібно посікти)
❯ сік 1/2 лимона
❯ сіль
❯ перець
❯ 5 яєць
❯ 1/2 несвіжого батона (без корочок)
❯ борошно
❯ рослинна олія
Покроковий процес приготування котлет по-київськи
Крок 1
Олію перемішати з кропом, додати сіль, перець і сік лимона, сформувати ковбаску та помістити в холодильник. Грудки розділити по кісточці і розрізати кожну навпіл по товщині та добре відбити.
Крок 2
Олію нарізати кухлями та сформувати з відбитого м’яса котлети, щільно підвертаючи краї. Вироби помістити у холодильник на 30 хв. Батон розтерти у крихту. Яйця збити віночком.
Крок 3
Котлети обваляти в борошні, вмочити в яйце і запанірувати в крихті. Повторно вмочити в яйце та крихту.
Витримати вироби у холодильнику 30 хв, обсмажити в киплячому маслі та запікати в духовці 12 хв. при 180°.