Перейти до вмісту
Головна » Котлета по-київськи

Котлета по-київськи

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Котлета по-київськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 ГОДИНИ 15 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 4 повні курячі грудки
    ❯ 150 г вершкового масла (розм’якшити)
    ❯ 2 пучки кропу (дуже дрібно посікти)
    ❯ сік 1/2 лимона
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ 5 яєць
    ❯ 1/2 несвіжого батона (без корочок)
    ❯ борошно
    ❯ рослинна олія

    Покроковий процес приготування котлет по-київськи
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Олію перемішати з кропом, додати сіль, перець і сік лимона, сформувати ковбаску та помістити в холодильник. Грудки розділити по кісточці і розрізати кожну навпіл по товщині та добре відбити.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Олію нарізати кухлями та сформувати з відбитого м’яса котлети, щільно підвертаючи краї. Вироби помістити у холодильник на 30 хв. Батон розтерти у крихту. Яйця збити віночком.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Котлети обваляти в борошні, вмочити в яйце і запанірувати в крихті. Повторно вмочити в яйце та крихту.
    Витримати вироби у холодильнику 30 хв, обсмажити в киплячому маслі та запікати в духовці 12 хв. при 180°.

    Сьогодні ми дізналися як готується Котлета по-київськи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *