Перейти до вмісту
Головна » Котлети з ягнятини

Котлети з ягнятини

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Котлети з ягнятини” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 хвилин
    У 1 порції: 940 ккал, 42г білків,
    60 г жирів, 60 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 800 г каре ягняти
    ❯ 2 в’ялені томати в олії
    ❯ 4 ст. л. оливкової олії
    ❯ 5 оливок
    ❯ 40 г цибулі-порею
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ листочки чебрецю
    ❯ 1 невелика головка часнику
    ❯ 300 г спагеті

    Покроковий процес приготування котлет з ягнятини

    Крок 1

    М’ясо розрізати на порційні шматки з реберцями. Головку часнику розрізати поперек навпіл, половину відкласти для приготування локшини. М’ясо посолити, поперчити, збризкати олією, посипати чебрецем і залишити маринуватися разом з однією половинкою головки часнику в прохолодному місці 1 год. Підготовлені реберця обсмажити на олії на сильному вогні. Духовку нагріти до 100 °. М’ясо та половинку головки часнику перекласти на лист та запікати бл. 20 хв.

    Крок 2

    Спагеті відварити до готовності та відкинути на друшляк. Томати та оливки порубати. У сотейнику на олії трохи
    обсмажити цибулю-порей, додати томати та оливки. Відкладену половину голівки часнику розібрати на зубчики, очистити та підмішати у сотейник. Викласти в сотейник спагеті, перемішати та нагріти.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Котлети з ягнятини. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *