Рецепт “Котлети з ягнятини” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 хвилин
У 1 порції: 940 ккал, 42г білків,
60 г жирів, 60 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 800 г каре ягняти
❯ 2 в’ялені томати в олії
❯ 4 ст. л. оливкової олії
❯ 5 оливок
❯ 40 г цибулі-порею
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ листочки чебрецю
❯ 1 невелика головка часнику
❯ 300 г спагеті
Покроковий процес приготування котлет з ягнятини
Крок 1
М’ясо розрізати на порційні шматки з реберцями. Головку часнику розрізати поперек навпіл, половину відкласти для приготування локшини. М’ясо посолити, поперчити, збризкати олією, посипати чебрецем і залишити маринуватися разом з однією половинкою головки часнику в прохолодному місці 1 год. Підготовлені реберця обсмажити на олії на сильному вогні. Духовку нагріти до 100 °. М’ясо та половинку головки часнику перекласти на лист та запікати бл. 20 хв.
Крок 2
Спагеті відварити до готовності та відкинути на друшляк. Томати та оливки порубати. У сотейнику на олії трохи
обсмажити цибулю-порей, додати томати та оливки. Відкладену половину голівки часнику розібрати на зубчики, очистити та підмішати у сотейник. Викласти в сотейник спагеті, перемішати та нагріти.