Перейти до вмісту
Головна » Ковбаски з овочами

Ковбаски з овочами

    Ковбаски з овочами

    «Діаменю» рецепт “Ковбаски з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1 ХО
    141 ккал

    Інгредієнти

    – 80 г фаршу
    – перепелине яйце
    – по 1 невеликій моркві та цибулі
    – 30 г кабачка
    – 1 ч. л. з верхом вівсяних пластівців
    – кмин
    – часник
    – зелень
    – морська сіль – на смак

    Покрокове приготування ковбасок з овочами

    Крок 1

    Моркву, цибулю та кабачок натираю на дрібній тертці, щоб вийшло приблизно по одній чайній ложці кожного продукту.

    Крок 2

    З’єдную овочі з фаршем, додаю яйце, подрібнений часник, вівсяні пластівці (бажано змолоти), зелень, кмин, сіль. Якщо фарш сухуватий, можна влити трохи води. Перемішую, даю трохи постояти.

    Крок 3

    Формую ковбаски. Готую на пару близько 30 хв. Подаю з овочами (наприклад, із зеленим горошком)

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Ковбаски з овочами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *