«Діаменю» рецепт “Ковбаски з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1 ХО
141 ккал
Інгредієнти
– 80 г фаршу
– перепелине яйце
– по 1 невеликій моркві та цибулі
– 30 г кабачка
– 1 ч. л. з верхом вівсяних пластівців
– кмин
– часник
– зелень
– морська сіль – на смак
Покрокове приготування ковбасок з овочами
Крок 1
Моркву, цибулю та кабачок натираю на дрібній тертці, щоб вийшло приблизно по одній чайній ложці кожного продукту.
Крок 2
З’єдную овочі з фаршем, додаю яйце, подрібнений часник, вівсяні пластівці (бажано змолоти), зелень, кмин, сіль. Якщо фарш сухуватий, можна влити трохи води. Перемішую, даю трохи постояти.
Крок 3
Формую ковбаски. Готую на пару близько 30 хв. Подаю з овочами (наприклад, із зеленим горошком)
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!