Рецепт “Кунжутні булочки з сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 10 хвилин
У 1 порції: 520 ккал, 14 г білків,
8 г жирів, 99 г вуглеводів
Інгредієнти
На 8 порцій:
❯ 500 г житнього борошна
❯ 200 г житньої закваски
❯ 500 г пшеничного борошна
❯ 2 ч. л. солі
❯ 1 ст. л. оливкової олії
❯ 2 стручки перцю чилі
❯ 60 г тертого сиру
❯ 2 ст. л. молока
❯ насіння кунжуту для посипання
Покроковий процес приготування кунжутних булочок
Крок 1
Насипати в миску житнє борошно. Додати закваску та 500 мл теплої води, ретельно перемішати та залишити в теплому місці на ніч. Наступного дня додати пшеничне борошно, сіль, оливкову олію та замісити пластичне тісто.
(При необхідності підлити трохи теплої води.) Дати підійти у теплому місці 2 год, накривши серветкою.
Крок 2
Стручки перцю чилі вимити та очистити від насіння, м’якуш дрібно нарізати. Разом з тертим сиром вмісити в тісто, що підійшло. Розкачати тісто у товстий пласт і розрізати його на вісім рівних квадратів. Перекласти на вистиланий папером для випікання лист і залишити в теплому місці без протягів на 30 хв.
Крок 3
Нагріти духовку до 250 °. Поставити на нижній рівень духовки глибокий лист, наповнений водою. Вироби змочити молоком і посипати кунжутом. Випікати 5 хв, потім зменшити температуру в духовці до 180 ° і випікати булочки до рум’яної скоринки.