Перейти до вмісту
Головна » Курка стир-фрай

Курка стир-фрай

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Курка стир-фрай” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 ПОРЦІЇ, 30 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    Для соусу:
    ❯ 60 мл соєвого соусу
    ❯ 30 мл рідкого меду
    ❯ 1 ч. л. цедри лимона
    ❯ 3 ст. л. соку лимона
    ❯ 1 ч. л. рослинної олії
    ❯ 1 ст. л. тертого імбиру
    ❯ 1 ст. л. борошна
    ❯ 1 ч. л. гострого соусу
    ❯ 1/4 ч. л. сушеного часнику
    Для птиці:
    ❯ 700 г курятини без кістки
    ❯ 80 г кукурудзяного крохмалю
    ❯ 1 ч. л. солі
    ❯ 1/4 ч. л. меленого перцю
    ❯ 300 г спаржевої квасолі
    ❯ 2 великі моркви
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії

    Покроковий процес приготування курки стир-фрай

    Крок 1

    Інгредієнти для соусу перемішати та до подачі на стіл залишити при кімнатної температури.

    Крок 2

    М’ясо нарізати тонкими шматочками. Крохмаль перемішати із сіллю та перцем. Обваляти м’ясо у цій суміші.

    Крок 3

    Моркву очистити, вимити, обсушити та нарізати тонкими півколами. Квасолю промити, обсушити, кінчики стручків видалити, стручки нарізати скибочками.

    Крок 4

    На сковороді на 1 ст. л. олії на сильному вогні, часто перемішуючи, обсмажувати моркву та квасолю 5 хв. Обсмажені овочі перекласти в інший посуд

    Крок 5

    Вилити на сковороду решту олію та обсмажувати м’ясо, часто перемішуючи, прибл. 7 хв.

    Крок 6

    Повернути на сковороду овочі та полити соусом. Готувати на сильному вогні, часто перемішуючи, прибл. 5 хв. страва подати гарячим з овочевим салатом та зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як готується Курка стир-фрай. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *