Перейти до вмісту
Головна » Куряче філе в картопляному клярі

Куряче філе в картопляному клярі

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Куряче філе в картопляному клярі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин
    У 1 порції: 410 ккал, 15 г білків,
    29 г жирів, 25 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 350 г очищеної сирої картоплі
    ❯ 2 яйця
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ сушений майоран
    ❯ 1 зубчик подрібненого часнику
    ❯ 3–4 ст. л. борошна
    ❯ 400 г філе курячої грудки
    ❯ рослинна олія для смаження

    Покроковий процес приготування курячого філе

    Крок 1

    Приготувати картопляний кляр. Картоплю натерти на дрібній тертці, вбити яйця, приправити сіллю, перцем, майораном та часником. Порціями, ретельно перемішуючи, всипати в картопляну масу борошно. Тісто має бути за консистенцією як на оладки.

    Крок 2

    Курячі грудки вимити, просушити паперовим рушником і поділити на 8 порційних шматочків. У сотейнику нагріти олію. Шматочки натерти сіллю та перцем, вмочити в картопляний кляр і обсмажувати по обидва боки до золотисто-коричневого кольору.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Куряче філе в картопляному клярі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *