Рецепт “Куряче філе в картопляному клярі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 хвилин
У 1 порції: 410 ккал, 15 г білків,
29 г жирів, 25 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 350 г очищеної сирої картоплі
❯ 2 яйця
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ сушений майоран
❯ 1 зубчик подрібненого часнику
❯ 3–4 ст. л. борошна
❯ 400 г філе курячої грудки
❯ рослинна олія для смаження
Покроковий процес приготування курячого філе
Крок 1
Приготувати картопляний кляр. Картоплю натерти на дрібній тертці, вбити яйця, приправити сіллю, перцем, майораном та часником. Порціями, ретельно перемішуючи, всипати в картопляну масу борошно. Тісто має бути за консистенцією як на оладки.
Крок 2
Курячі грудки вимити, просушити паперовим рушником і поділити на 8 порційних шматочків. У сотейнику нагріти олію. Шматочки натерти сіллю та перцем, вмочити в картопляний кляр і обсмажувати по обидва боки до золотисто-коричневого кольору.