Перейти до вмісту
Головна » Курячі гомілки з брусницею

Курячі гомілки з брусницею

    Курячі гомілки з брусницею

    «Діаменю» рецепт “Курячі гомілки з брусницею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    118 ккал

    Інгредієнти

    – 5 курячих гомілок
    – 1 морква
    – цибулина
    – 1 перець
    – по 50 г кабачка та брусниці
    – З ядра волоських горіхів
    – 2 гілочки петрушки
    – сіль

    Покрокове приготування курячіх гомілок

    Крок 1

    Гомілки мою та обсушую. Волоські горіхи та петрушку подрібнюю. Додаю брусницю. Перемішую. Надрізаю шкіру та м’ясо на курячих гомілках по кісточці з двох сторін. Акуратно знімаю м’ясо із кісточки, солю.

    Крок 2

    Фарширую курячі гомілки бруснично-горіховою начинкою. Широкий край закріплю зубочисткою. Для овочевої подушки нарізаю моркву, цибулю, перець та кабачок на великі шматочки та викладаю у форму для запікання.

    Крок 3

    Можна додати перець чилі. Трохи солю. Зверху овочів розкладаю фаршировані гомілки. Запікаю за 180-190 град, близько години.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Курячі гомілки з брусницею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *