«Діаменю» рецепт “Курячі гомілки з брусницею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
118 ккал
Інгредієнти
– 5 курячих гомілок
– 1 морква
– цибулина
– 1 перець
– по 50 г кабачка та брусниці
– З ядра волоських горіхів
– 2 гілочки петрушки
– сіль
Покрокове приготування курячіх гомілок
Крок 1
Гомілки мою та обсушую. Волоські горіхи та петрушку подрібнюю. Додаю брусницю. Перемішую. Надрізаю шкіру та м’ясо на курячих гомілках по кісточці з двох сторін. Акуратно знімаю м’ясо із кісточки, солю.
Крок 2
Фарширую курячі гомілки бруснично-горіховою начинкою. Широкий край закріплю зубочисткою. Для овочевої подушки нарізаю моркву, цибулю, перець та кабачок на великі шматочки та викладаю у форму для запікання.
Крок 3
Можна додати перець чилі. Трохи солю. Зверху овочів розкладаю фаршировані гомілки. Запікаю за 180-190 град, близько години.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!