Рецепт “Курячі грудки з йогуртовим соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 ХВИЛИН + 2 ГОДИНИ
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 4 повні курячі грудки
❯ 250 г натурального йогурту
❯ 1 лайм
❯ 1 зубок часнику
❯ рослинна олія
❯ 1 ч. л. листя чебрецю
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування курячіх грудок з соусом
Крок 1
Курячі грудки вимити та обсушити, кожну розрізати по кісточці навпіл. Викласти грудки в миску і віджати на них сік лайма. Накрити миску харчовою плівкою та маринувати грудки у холодильнику 2 год.
Крок 2
Часник очистити та потовкти у ступці. У мисці йогурт поєднати з 1 ст. л. олії, 1 ч. л. солі, листочками чебрецю і добре перемішати.
Крок 3
Духовку нагріти до 220 °. Промариновані курячі грудки викласти у форму для запікання, полити половиною йогуртової маси та запікати 15 хв. Грудки перевернути та готувати ще 15-20 хв.
Крок 4
Готові грудки подати із зеленим салатом, полив йогуртовою масою, що залишилася.