Перейти до вмісту
Головна » Курячі грудки з йогуртовим соусом

Курячі грудки з йогуртовим соусом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Курячі грудки з йогуртовим соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 ХВИЛИН + 2 ГОДИНИ

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 4 повні курячі грудки
    ❯ 250 г натурального йогурту
    ❯ 1 лайм
    ❯ 1 зубок часнику
    ❯ рослинна олія
    ❯ 1 ч. л. листя чебрецю
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування курячіх грудок з соусом

    Крок 1

    Курячі грудки вимити та обсушити, кожну розрізати по кісточці навпіл. Викласти грудки в миску і віджати на них сік лайма. Накрити миску харчовою плівкою та маринувати грудки у холодильнику 2 год.

    Крок 2

    Часник очистити та потовкти у ступці. У мисці йогурт поєднати з 1 ст. л. олії, 1 ч. л. солі, листочками чебрецю і добре перемішати.

    Крок 3

    Духовку нагріти до 220 °. Промариновані курячі грудки викласти у форму для запікання, полити половиною йогуртової маси та запікати 15 хв. Грудки перевернути та готувати ще 15-20 хв.

    Крок 4

    Готові грудки подати із зеленим салатом, полив йогуртовою масою, що залишилася.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Курячі грудки з йогуртовим соусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *