Перейти до вмісту
Головна » Курячі грудки з лимоном

Курячі грудки з лимоном

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Курячі грудки з лимоном” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 500 г курячої грудки
    ❯ 1 ст. л. борошна
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 ч. л. сушеного розмарину
    ❯ 250 мл курячого бульйону
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ 2 зубки часнику
    ❯ сік 2 лимонів
    ❯ 75 мл сухого білого вина
    ❯ 1 лимон (нарізати кружальцями)
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування курячіх грудок

    Крок 1

    Борошно перемішати з розмарином, щіпкою перцю і солі, обваляти в цій суміші курячі грудки. Часник очистити та порубати. Лимон нарізати тонкими кружальцями. Олію розтопити та влити у форму для запікання.

    Крок 2

    Духовку нагріти до 180 °. Курячі грудки викласти у форму, влити бульйон та олію, покласти часник, додати сік лимона та вино, посолити. Рідина у формі довести до кипіння і викласти на грудки нарізаний лимон. Форму поставити в духовку та готувати 30 хв, часто поливаючи соусом із форми. Грудки подати гарячими.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Курячі грудки з лимоном. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *