Перейти до вмісту
Головна » Курячі грудки з рисом

Курячі грудки з рисом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Курячі грудки з рисом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 хвилин
    У 1 порції: 580 ккал, 42 г білків,
    8 г жирів, 88 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 4 курячі грудки без шкіри (по 125 г)
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ 4 ч. л. порошку каррі
    ❯ сіль
    ❯ 3 червоні цибулини
    ❯ 1 та 3/4 склянки рису басматі
    ❯ по щіпці меленої кориці та куркуми
    ❯ 2 ст. л. родзинок
    ❯ 140 г зеленого горошку

    Покроковий процес приготування курячих грудок

    Крок 1

    Нагріти духовку до 190 °. Грудки вимити, обсушити паперовим рушником, натерти карі, сіллю та змастити 1 стіл. ложкою олії. Цибулю очистити, нарізати восьмушками та злегка обсмажити на маслі, що залишилося.

    Крок 2

    У форму для запікання викласти цибулю, зверху помістити грудки. Влити пів склянки води, накрити форму алюмінієвою фольгою та запікати курку 35 хв.

    Крок 3

    Рис промити, насипати в каструлю, влити 3 склянки води, посолити та довести до кипіння. Додати прянощі, промити родзинки та варити на слабкому вогні 18 хв. За 6 хв до готовності підмішати горошок. Подати з куркою та цибулею.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Курячі грудки з рисом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *