Перейти до вмісту
Головна » Курячі ніжки в духовці

Курячі ніжки в духовці

    Курячі ніжки в духовці

    Рецепт “Курячі ніжки в духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – Курячі ніжки 1,5 кг
    Маринад:
    – Аджика 1 ст.л.
    – Соєвий соус 100 мл
    – Рослинна олія 2-3 ст.л.
    – Сік 1 лимона
    – Часник 5 зубчиків
    Глазур:
    – Кетчуп 5 ст.л.
    – Солодкий чилі соус 1-2 ст.л.
    – Гірчиця – за смаком
    – Куркума 0.5 ч.л.
    – Червона солодка паприка 0.5 ч.л.
    – Мелений коріандр 0.5 ч.л.
    Соус:
    – Сметана чи грецький йогурт
    – Майонез
    – Аджика

    Покроковий процес приготування курячих ніжок в духовці
    Млинці з м'ясом по-грузинськи1

    Крок 1

    Почнемо з маринаду. У 1 ст. аджики наливаємо трохи рослинної олії, соєвий соус та сік одного лимона. Далі видавлюємо 4-5 зубчиків часнику. Ретельно перемішуємо і відправляємо судна гомілки. Відправляємо маринуватися в холодильник на 3-10 годин.

    Млинці з м'ясом по-грузинськи2

    Крок 2

    Викладаємо курку на жаровню на пергамент. Готуємо за 180 градусів 30 хвилин.

    Млинці з м'ясом по-грузинськи3

    Крок 3

    Готуємо глазур. До кетчупу додаємо трохи солодкого чилі соусу (не обов’язково). Потім трохи гірчиці, 0,5 ч.л. куркуми, 0.5 ч.л. солодкої червоної паприки та 0.5 ч.л. коріандру. Все ретельно перемішуємо.

    Млинці з м'ясом по-грузинськи4

    Крок 4

    Відправляємо гомілки в глазур і добре перемішуємо. Якщо є сітка на жаровню, викладаємо курку на неї або можна просто на жаровню. Відправляємо до духовки на 15 хвилин за 180 градусів.

    Млинці з м'ясом по-грузинськи5

    Крок 5

    Приготуємо соус. У сметану додаємо майонез, аджику до смаку і ретельно перемішуємо.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Курячі ніжки в духовці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *