Рецепт “Курячі ніжки з картоплею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
4 ПОРЦІЇ, 1 ГОДИНа
Інгредієнти
❯ 8 курячих ніжок
❯ 1 головка часнику + 2 зубки
❯ 4 гілочки чебрецю
❯ 2 гілочки розмарину
❯ 25 г вершкового масла
❯ 2 лаврові листи
❯ 600 г дрібної картоплі
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування курячіх ніжок з картоплею
Крок 1
Картоплю ретельно вимити та обсушити. Вершкове масло розтопити. Головку часнику розрізати поперек навпіл.
Духовку нагріти до 200 °.
Крок 2
Зубки часнику очистити. Чебрець і розмарин промити, обсушити, листочки обірвати та дрібно посікти. Зубки часнику (2 шт.) очистити та дрібно порубати.
Крок 3
Підготувати глибоке деко для запікання і викласти в нього картопля.
Крок 4
Курячі ніжки промити, натерти сіллю та перцем і укласти на картоплю, посипати часником і рубаними травами та полити розтопленим вершковим маслом
Крок 5
Додати до птиці з картоплею розрізану головку часник і лавровий лист. Запікати блюдо 40-45 хв. Подати гарячим.