Рецепт “Курячі відбивні з квасоляним гарніром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 хвилин
У 1 порції: 680 ккал, 57 г білків,
26 г жирів, 57 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 800 г курячого філе
❯ жменя очищеного несолоного арахісу
❯ 2 яйця
❯ 1 ч. л. борошна
❯ 800 г зеленої стручкової квасолі
❯ 1 ст. л оливкової олії
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Покроковий процес приготування курячіх відбивних
Крок 1
Філе вимити, обсушити та розрізати на порційні шматки. Злегка їх відбити, з обох боків посолити та поперчити. Яйця збовтати, підмішати борошно та щіпку солі. Арахіс подрібнити у блендері.
Крок 2
Нагріти духовку до 190 °. Відбивні вмочити в яєчну суміш, запанувати в горіхах і викласти на вистелений папером для випікання лист. Запікати 15-20 хв. Тим часом стручки квасолі вимити та, зрізавши кінчики, бланшувати в киплячій підсоленій воді 6 хв. Відкинути на друшляк і обдати холодною водою. Збризкати оливковою олією і подати з відбивними. Добре доповнити страву картоплею фрі.