Перейти до вмісту
Головна » Курячі відбивні з квасоляним гарніром

Курячі відбивні з квасоляним гарніром

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Курячі відбивні з квасоляним гарніром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин
    У 1 порції: 680 ккал, 57 г білків,
    26 г жирів, 57 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 800 г курячого філе
    ❯ жменя очищеного несолоного арахісу
    ❯ 2 яйця
    ❯ 1 ч. л. борошна
    ❯ 800 г зеленої стручкової квасолі
    ❯ 1 ст. л оливкової олії
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування курячіх відбивних

    Крок 1

    Філе вимити, обсушити та розрізати на порційні шматки. Злегка їх відбити, з обох боків посолити та поперчити. Яйця збовтати, підмішати борошно та щіпку солі. Арахіс подрібнити у блендері.

    Крок 2

    Нагріти духовку до 190 °. Відбивні вмочити в яєчну суміш, запанувати в горіхах і викласти на вистелений папером для випікання лист. Запікати 15-20 хв. Тим часом стручки квасолі вимити та, зрізавши кінчики, бланшувати в киплячій підсоленій воді 6 хв. Відкинути на друшляк і обдати холодною водою. Збризкати оливковою олією і подати з відбивними. Добре доповнити страву картоплею фрі.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Курячі відбивні з квасоляним гарніром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *