Перейти до вмісту
Головна » Курячий суп по-венесуельськи

Курячий суп по-венесуельськи

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Курячий суп по-венесуельськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ:
    ❯ 1,5 л курячого бульйону
    ❯ 300 г відвареної курятини
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 зубки часнику
    ❯ 1 ст. л. рослинного масла
    ❯ 1 пучок кінзи
    ❯ 200 г напівтвердого сиру
    ❯ 2 бульби картоплі
    ❯ 2 качани кукурудзи
    ❯ 350 мл молока
    ❯ 6 яєць
    ❯ сік лимона
    ❯ 1 ст. л. готового попкорну для подачі
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування супу по-венесуельськи

    Крок 1

    Картоплю очистити, вимити, обсушити та нарізати кубиками. Кинзу промити, перебрати, обсушити та дрібно порубати. М’ясо птиці нарізати великими шматочками, кожен качан кукурудзи розрізати на 3-4 частини. Сир дрібно нарізати.

    Крок 2

    Цибулю та часник очистити, порубати та обсмажувати у глибокому сотейнику на олії до прозорості цибулі. Закласти шматочки птаха та обсмажити їх з усіх боків.

    Крок 3

    Влити в бульйон сотейник, закласти картопля та кукурудзу і готувати під кришкою на повільному вогні до готовності картоплі.

    Крок 4

    Влити молоко, додати сир та кінзу та готувати 3-4 хв. Суп посолити, поперчити та приправити соком лимона на смак.

    Крок 5

    Зменшити вогонь до мінімуму та вбити в суп яйця, намагаючись розташувати їх так, щоб вони не торкалися один одного. Накрити кришкою сотейник та готувати 4–5 хв.

    Крок 6

    Готовий суп розлити за порційними тарілками. Попкорн стовкти і посипати суп.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Курячий суп по-венесуельськи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *