Рецепт “Кускус з овочевим рагу” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 10 хвилин
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1 цибулина
❯ 1 морква
❯ 1 маленький цукіні
❯ 1 стручок солодкого перцю
❯ 2 помідори
❯ 6 ст. л. оливкової олії
❯ 200 г кускуса
❯ 1/2 ч. л. порошку каррі
❯ 1 апельсин
❯ 70 г зеленої цибулі
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Покроковий процес приготування кускуса з овочевим рагу
Крок 1
Цибулину очистити та крупно порубати. Моркву очистити та нарізати тонкою соломкою. Цукіні вимити, добре обсушити, розрізати вздовж навпіл і нарізати скибочками.
Крок 2
Стручок солодкого перцю вимити, розрізати навпіл, вирізати плодоніжку з насінням, м’якуш нарізати тонкою соломкою.
Крок 3
У сотейнику нагріти 3 стіл. ложки олії та підрум’янити цибулю. Додати моркву та обсмажувати 5 хв. Додати цукіні, солодкий перець та готувати на маленькому вогні 5 хв.
Крок 4
Помідори опустити на 30 з киплячою водою, потім очистити та нарізати часточками. Додати в сотейник, перемішати, посолити, поперчити та тушити під кришкою 10 хв.
Крок 5
Кускус залити окропом, накрити кришкою і поставити в тепле місце на 30 хв. Потім влити решту масло, трохи посолити та перемішати з порошком каррі.
Крок 6
З апельсина віджати сік, збризкати кускус. Зелена цибуля вимити, добре обсушити та крупно нарізати. Рагу подати з кускусом. Посипати зеленою цибулею.