Рецепт “Квасоляний суп по-тосканськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 30 г вершкового масла
❯ 15 мл рослинної олії
❯ 2 цибулини шалота
❯ 2 листочки шавлії
❯ 1 кг консервованої білої квасолі
❯ 1 л курячого бульйону
❯ 4 зубки часнику
❯ 125 мл жирних вершків
❯ 1/2 ч. л. солі
❯ 1/2 ч. л. перцю
Покроковий процес приготування супу по-тосканськи
Крок 1
Цибулю очистити та нарізати. З квасолі злити рідину. Часник очистити, кожен зубок розрізати навпіл.
Крок 2
У глибокому сотейнику на суміші вершкового та рослинного масел обсмажувати цибуля до прозорості. Додати шавлію, закласти квасолю, перемішати та добре прогріти.
Крок 3
Влити в сотейник бульйон та довести до кипіння. Додати часник і готувати під кришкою на повільному вогні
7-8 хв.
Крок 4
Нагріти вершки. Сотейник зняти з вогню, трохи квасолі відкласти, що залишилася пюрування, вливаючи вершки. Додати сіль та перець на смак. Повернути до сотейника відкладену квасолю і добре прогріти. Суп подати з пшеничними грінками.