Перейти до вмісту
Головна » Квасоляний суп по-тосканськи

Квасоляний суп по-тосканськи

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Квасоляний суп по-тосканськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 30 г вершкового масла
    ❯ 15 мл рослинної олії
    ❯ 2 цибулини шалота
    ❯ 2 листочки шавлії
    ❯ 1 кг консервованої білої квасолі
    ❯ 1 л курячого бульйону
    ❯ 4 зубки часнику
    ❯ 125 мл жирних вершків
    ❯ 1/2 ч. л. солі
    ❯ 1/2 ч. л. перцю

    Покроковий процес приготування супу по-тосканськи

    Крок 1

    Цибулю очистити та нарізати. З квасолі злити рідину. Часник очистити, кожен зубок розрізати навпіл.

    Крок 2

    У глибокому сотейнику на суміші вершкового та рослинного масел обсмажувати цибуля до прозорості. Додати шавлію, закласти квасолю, перемішати та добре прогріти.

    Крок 3

    Влити в сотейник бульйон та довести до кипіння. Додати часник і готувати під кришкою на повільному вогні
    7-8 хв.

    Крок 4

    Нагріти вершки. Сотейник зняти з вогню, трохи квасолі відкласти, що залишилася пюрування, вливаючи вершки. Додати сіль та перець на смак. Повернути до сотейника відкладену квасолю і добре прогріти. Суп подати з пшеничними грінками.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Квасоляний суп по-тосканськи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *