Перейти до вмісту
Головна » Легкий фруктовий сорбет

Легкий фруктовий сорбет

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Легкий фруктовий сорбет” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,2 ХО
    28 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 3 ківі
    ❯ 1 ст. ягід (полуниця, малина, чорниця)
    ❯ 1/4 cm. свіжої м’яти

    Покрокове приготування фруктового сорбету

    Крок 1

    Ківі очищаю та нарізаю шматочками. Викладаю в блендер ківі та ягоди. Можна додати цукрозамінник на смак.

    Крок 2

    Змішую всі інгредієнти до однорідної консистенції. Виливаю суміш на лист і заморожую (іноді помішую, щоб не утворилися кристали).

    Крок 3

    Подаю, прикрасивши листочками м’яти.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Легкий фруктовий сорбет. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *