«Діаменю» рецепт “Легкий фруктовий сорбет” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,2 ХО
28 ккал
Інгредієнти
❯ 3 ківі
❯ 1 ст. ягід (полуниця, малина, чорниця)
❯ 1/4 cm. свіжої м’яти
Покрокове приготування фруктового сорбету
Крок 1
Ківі очищаю та нарізаю шматочками. Викладаю в блендер ківі та ягоди. Можна додати цукрозамінник на смак.
Крок 2
Змішую всі інгредієнти до однорідної консистенції. Виливаю суміш на лист і заморожую (іноді помішую, щоб не утворилися кристали).
Крок 3
Подаю, прикрасивши листочками м’яти.