Рецепт “Локшина з пряним соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 25 хвилин
У 1 порції: 680 ккал, 26 г білків,
15 г жирів, 113 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 4 філе курячої грудки кубиками
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ 1 рубана цибулина
❯ 2 подрібнені зубчики часнику
❯ 200 г дрібних печериць пластинами
❯ 400 г пюре з помідорів
❯ 1 кубик курячого або овочевого бульйону
❯ 1 ст. л. листя чебрецю
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Покроковий процес приготування локшини з соусом
Крок 1
Для соусу в сотейнику нагріти вершкове масло та обсмажити часник. Додати сочевицю, лавровий лист, влити бульйон, посолити та поперчити. Довести до кипіння та варити бл. 10 хв, помішуючи. Лавровий лист видалити, соус пюрувати
Крок 2
Локшину відварити аль денте у достатній кількості киплячої підсоленої води, як описано на пакуванні. Відкинути на друшляк і дати воді стекти.
Крок 3
Листочки шавлії обсмажити на олії, обсушити паперовим рушником. Соус і локшину розкласти у порційні тарілки, посипати пармезаном та шавлією