Перейти до вмісту
Головна » Лосось з овочами

Лосось з овочами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Лосось з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 180 ккал

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 500 г моркви
    ❯ 80 г кореня селери
    ❯ 1 невеликий корінь петрушки
    ❯ 50 г цибулі-порею
    ❯ 50 г зеленої цибулі
    ❯ 4 ст. л. рослинного масла
    ❯ 400 г помідорів чері
    ❯ 4 філе лосося
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування лосося із овочами

    Крок 1

    Моркву, коріння селери та петрушки очистити. Моркву порізати соломкою. Коріння селери та петрушки натерти
    на середній тертці. Цибулю-порей і зелену цибулю нарізати кільцями.

    Крок 2

    Обидва види цибулі підрум’янити на 2 ст. л. олії. Додати моркву, селеру та петрушку. Смажити на середньому вогні 7 хв.

    Крок 3

    Помідори чері вимити, обсушити та розрізати на половинки. Додати до овочів, посолити, поперчити та тушити близько 7 хв під кришкою.

    Крок 4

    Філе лосося обсмажити з обох боків на маслі, що залишилося. Посолити та поперчити. Подати з тушкованими овочами.

    Сьогодні ми дізналися як готується Лосось з овочами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *