Перейти до вмісту
Головна » Лососевий суп з грибами

Лососевий суп з грибами

    Лососевий суп з грибами

    «Діаменю» рецепт “Лососевий суп з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    46 ккал

    Інгредієнти

    – 300 г філе лосося
    – 2 картоплини
    – 1 цибулина
    – 1 морква
    – 4-5 шт. печериць
    – 1 ст. вершкового масла
    – 1 зубчик часнику
    – суміш прованських трав
    – зелень
    – мускатний горіх і сіль – на смак

    Покрокове приготування лососевого супу

    Крок 1

    Картоплю та моркву мою, чищу та нарізаю кубиками. Цибулю та часник очищаю і дрібно рубаю. Гриби нарізаю кубиками. У сотейнику злегка обсмажую на олії усі нарізані інгредієнти. Солю і додаю прянощі.

    Крок 2

    Заливаю 1,5 л окропу та варю на малому вогні близько 10-15 хвилин. Філе лосося нарізаю середніми шматками та додаю до супу. Як закипить, варю ще близько 15 хвилин.

    Крок 3

    Додаю подрібнену зелень, знімаю з вогню, даю настоятися під кришкою. Подаю, додавши нежирну сметану.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Лососевий суп з грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *