Рецепт “Маринована скумбрія за 5 хвилин” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Скумбрія 3 шт. (1,2 кг)
– Цибуля 200 гр
– Часник 1 зубок
– Сіль 25 гр
– Цукор 15 гр
– Чорний перець 1 ч. л.
– Лавровий лист 2-3 шт
– Рослинна олія 60 мл
– Яблучний оцет(5%) 80 мл
– Вода 200 мл
– Кріп
Покроковий процес приготування маринованої скумбрії
Крок 1
Відокремлюємо філе від скумбрії. Шкіру не знімаємо. Далі зрізаємо реберні кістки. Пінцетом прибираємо кістки по центру.
Крок 2
Нарізаємо рибу на порційні шматочки. Перекладаємо рибу в посуд та наливаємо рослинну олію. Акуратно перемішуємо.
Крок 3
Нарізаємо кріп, цибулю півкільцями та часник слайсами. Змішуємо сіль та цукор. Далі змішуємо кип’ячену воду та яблучний оцет.
Крок 4
Беремо ємність у якій маринуватимемо рибу. На дно кладемо трохи часнику, цибулі та зелені. Ламаємо трохи лаврового листа. Додаємо сіль, перець та викладаємо зверху шматочки риби. Повторюємо шар за шаром. Заливаємо оцтом, накриваємо харчовою плівкою і забираємо в холодильник на ніч.