Рецепт “Маринований сир із пліснявою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 20 хвилин
У 1 порції: 480 ккал, 19 г білків,
39 г жирів, 15 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції (1 банка ємністю 750 мл):
❯ 300 г сиру з блакитною пліснявою (данаблю, горгонзолу)
❯ 2 червоні цибулини
❯ 2 різнокольорових солодких перців
❯ 5 зубчиків часнику
❯ 6 горошин чорного перцю
❯ 2 лаврові листи
❯ 1 перець чилі без насіння
❯ 1/2 ч. л. меленої солодкої паприки
❯ 1 ст. л. пива (10 °)
❯ рафінована рослинна олія
Покроковий процес приготування маринованого сиру
Крок 1
Сир нарізати скибочками завтовшки 1 см і довжиною 5 см. Цибулю очистити та нарізати кільцями. Стручки солодкого перцю розрізати вздовж навпіл і видалити насіння, м’якуш нарізати брусочками. Часник очистити, 3 зубчики потовкти та намазати часниковою масою скибочки сиру. Залишився часник нарізати пластинами. Лавровий лист і горошини перцю вимити.
Крок 2
У банку викласти цибулю і посипати меленою солодкою паприкою. Поверх цибулі шарами викласти солодкий перець, часник, горошини чорного перцю та лавровий лист. Стручок перцю чилі подрібнити та додати в банку. Влити пиво. Банку до країв заповнити олією, щільно закрити та помістити у прохолодне темне місце щонайменше на тиждень.