Рецепт “Моцарела у сметані з лимоном та перцем чилі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 10 хвилин
У 1 порції: 190 ккал, 13 г білків,
24 г жирів, 5 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 150 г моцарели
❯ 300 г сметани
❯ 1 великий стручок перцю чилі
❯ 1 лимон
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ жменя листків майорану
Покроковий процес приготування моцарели у сметані
Крок 1
Стручок перцю чилі вимити, розрізати вздовж навпіл і очистити від насіння. М’якуш нарізати тонкими смужками.
Крок 2
Лимон вимити, обдати окропом і зрізати цедру як тонких смужок. З м’якоті віджати сік
Крок 3
Моцарелу нарізати тонкими скибочками та викласти на блюдо сервування. Полити їх сметаною і посипати цедрою лимона та нарізаним перцем чилі.
Крок 4
Безпосередньо перед подачею закуски на стіл збризкати її оливковою олією, 1 стіл. ложкою соку лимона і прикрасити листочками майорану.