Рецепт “Морський шашлик” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 50 хвилин
У 1 порції: 315 ккал, 25 г білків,
10 г жирів, 3 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 600 г філе сьомги
❯ 300 г сирих очищених креветок
❯ 6 гілочок розмарину
❯ сік та терта цедра 1 лимона
❯ 3 зубчики часнику
❯ 9 ст. л. оливкової олії
❯ сіль
❯ мелений білий перець
❯ помідори черрі
Покроковий процес приготування морського шашлику
Крок 1
Філе сьомги вимити та обсушити паперовим рушником. Нарізати філе порційними шматочками зі стороною 3 см. Часник очистити та потовкти. Розмарин сполоснути, обірвати з гілочок нижні листочки та дуже дрібно їх порубати.
Крок 2
Для маринаду змішати рубану зелень з часником, оливковою олією, соком лимона та цедрою. Додати сіль та перець до смаку. Покласти в маринад сьомгу та прибрати у холодильник на 30 хв.
Крок 3
Дерев’яні шпажки попередньо замочити у питній воді на 40 хв. Нанизати на шпажки по черзі креветки, помідори чері та шматочки риби. Обсмажувати на грилі по 3-4 хв з кожного боку.