Перейти до вмісту
Головна » Мусака класична

Мусака класична

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Мусака класична” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 40 хвилин
    У 1 порції: 210 ккал

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 баклажан
    ❯ 1 кг картоплі
    ❯ 6 ст. л. оливкової олії
    ❯ 500 г м’ясного фаршу
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 ст. л. сушеної материнки
    ❯ 500 г різаних томатів
    ❯ 30 г вершкового масла
    ❯ 2 ст. л. борошна
    ❯ 500 мл молока
    ❯ 2 яйця
    ❯ 100 г сиру
    ❯ 4 помідори
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування мусаки

    Крок 1

    Баклажан нарізати довгими смужками та обсмажити на 3 ст. л. олії. Картоплю очистити та нарізати соломкою.

    Крок 2

    Часник та цибулю порубати, підрум’янити на 3 ст. л. олії. Покласти м’ясо, смажити 5 хв. Додати материнку, томати та тушити 10 хв.

    Крок 3

    Для соусу бешамель підрум’янити борошно на вершковому маслі. Влити молоко і варити до загусання. Посолити та поперчити. Яйця збити, перемішати з теплим соусом і тертим сиром.

    Крок 4

    Помідори нарізати кружальцями. У форму укласти шарами картопля, м’ясо, помідори та знову картопля. Залити соусом бешамель та запікати 40 хв.

    Сьогодні ми дізналися як готується Мусака класична. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *