Перейти до вмісту
Головна » М’ясний хлібець

М’ясний хлібець

    М'ясний хлібець

    «Діаменю» рецепт “М’ясний хлібець” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    357 ккал

    Інгредієнти

    – 500 г свинячого або яловичого фаршу
    – 200 г зеленого горошку
    – 2 курячі яйця
    – 2 зубчики часнику
    – сіль
    – базилік – на смак
    – орегано – на смак
    – чебрець і мелений чорний перець – на смак

    Покрокове приготування м’ясного хлібця

    Крок 1

    Часник очищаю та пропускаю через прес, у фарш додаю яйця, часник, прянощі, сіль. Ретельно перемішую. Додаю зелений горошок і знову перемішую.

    Крок 2

    Викладаю фарш у прямокутну форму для запікання та ставлю в розігріту до 220 град. духовку на 35-40 хвилин.

    Крок 3

    Готовність перевіряю ножем (протикаю м’ясний хлібець): якщо виділяється прозорий сік – значить, страва готова; якщо сік рожевий – потрібно ще потримати у духовці.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясний хлібець. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *