Перейти до вмісту
Головна » М’ясний хлібець у беконі

М’ясний хлібець у беконі

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “М’ясний хлібець у беконі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 години 40 хвилин

    Інгредієнти

    На 12-14 порцій:
    ❯ 500 г курячої печінки
    ❯ сік 1 лимона
    ❯ 250 г бекону (тонкими скибочками)
    ❯ 250 г вареної шинки
    ❯ 500 г яловичини
    ❯ 2 моркви
    ❯ 2 стручки солодкого перцю різних кольорів
    ❯ 3 зубки часнику
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 2 яйця
    ❯ 4 скибочки білого хліба
    ❯ 200 мл вершків
    ❯ мускатний горіх
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ рослинна олія

    Покроковий процес приготування м’ясного хлібецю
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Цибулю і часник очистити, часник стовкти, цибулину посікти та обсмажити на олії до прозорості. Хліб замочити у вершках. М’ясо та печінку пропустити через м’ясорубку і перемішати із хлібом, цибулею та часником. Додати яйця, приправити сіллю, перцем, мускатним горіхом.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Солодкий перець вимити та обсушити, плодоніжки видалити. Моркву очистити та варити в киплячій підсоленій воді 5хв. Підготовлену моркву, варену шинку та солодкий перець нарізати довгими брусками. У м’ясну масу влити вершки та повторно її перемішати.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Духовку нагріти до 180 °. Форму змастити олією і вислати скибочками бекону так, щоб вони звисали за борти. Викласти у форму 1/3 м’ясної маси та накрити половиною моркви, перцю та шинки. Шари повторити, бекон загорнути на виріб та запікати його 50 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясний хлібець у беконі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *