Рецепт “М’ясний хлібець у беконі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 години 40 хвилин
Інгредієнти
На 12-14 порцій:
❯ 500 г курячої печінки
❯ сік 1 лимона
❯ 250 г бекону (тонкими скибочками)
❯ 250 г вареної шинки
❯ 500 г яловичини
❯ 2 моркви
❯ 2 стручки солодкого перцю різних кольорів
❯ 3 зубки часнику
❯ 2 цибулини
❯ 2 яйця
❯ 4 скибочки білого хліба
❯ 200 мл вершків
❯ мускатний горіх
❯ сіль
❯ перець
❯ рослинна олія
Покроковий процес приготування м’ясного хлібецю
Крок 1
Цибулю і часник очистити, часник стовкти, цибулину посікти та обсмажити на олії до прозорості. Хліб замочити у вершках. М’ясо та печінку пропустити через м’ясорубку і перемішати із хлібом, цибулею та часником. Додати яйця, приправити сіллю, перцем, мускатним горіхом.
Крок 2
Солодкий перець вимити та обсушити, плодоніжки видалити. Моркву очистити та варити в киплячій підсоленій воді 5хв. Підготовлену моркву, варену шинку та солодкий перець нарізати довгими брусками. У м’ясну масу влити вершки та повторно її перемішати.
Крок 3
Духовку нагріти до 180 °. Форму змастити олією і вислати скибочками бекону так, щоб вони звисали за борти. Викласти у форму 1/3 м’ясної маси та накрити половиною моркви, перцю та шинки. Шари повторити, бекон загорнути на виріб та запікати його 50 хв.