Перейти до вмісту
Головна » М’ясо з молодими овочами

М’ясо з молодими овочами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “М’ясо з молодими овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 6 ПОРЦІЙ
    ❯ 450 г свинини
    ❯ 800 г картоплі
    ❯ 2 молоді цибулини
    ❯ 2 пучки молодої моркви
    ❯ 1 стебло цибулі-порею
    ❯ 350 г м’якоті гарбуза або 1 молодий цукіні
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 ч. л. меленої паприки
    ❯ 250 мл м’ясного бульйону
    ❯ 250 мл сухого білого вина
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування м’яса з овочами

    Крок 1

    М’ясо вимити, обсушити та нарізати великими кубиками. Цибулини очистити та нарізати часточками. У сотейнику на гарячій олії обсмажувати м’ясо до золотистого кольору з усіх боків. М’ясо трохи посолити та поперчити, викласти цибулю і, помішуючи, обсмажити. Присипати цибулю паприкою, влити в сотейник вино та бульйон. Зменшити вогонь до мінімуму та довести під кришкою до кипіння. Гасити м’ясо з цибулею під кришкою прибл. 30 хв. Якщо рідини недостатньо, влити прибл. 200мл води.

    Крок 2

    Моркву очистити, вимити та нарізати половину товстими кружками, половину – великими кубиками. Цукіні вимити та нарізати шматочками. Очищену картоплю нарізати часточками, цибулю-порей – кружечками.

    Крок 3

    Усі підготовлені овочі викласти в сотейник до м’яса з цибулею, влити трохи води та готувати під кришкою 35 хв. Страву приправити сіллю та перцем за смаком. За бажанням додати рубану молоду зелень.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясо з молодими овочами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *