Перейти до вмісту
Головна » Нью-орлеанські молочні пончики

Нью-орлеанські молочні пончики

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Нью-орлеанські молочні пончики” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 ГОДИНИ 30 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    НА БЛИЗЬКО 25 ВИРОБІВ:
    ❯ 180 мл теплої води
    ❯ 7 г сухих пекарських дріжджів
    ❯ 100 мл згущеного молока
    ❯ сіль
    ❯ 1 яйце
    ❯ 800 г борошна
    ❯ 60 г вершкового масла
    ❯ рослинна олія
    ❯ цукрова пудра для подачі

    Покроковий процес приготування Нью-орлеанськіх пончиків

    Крок 1

    Дріжджі розчинити у теплій воді та залишити в теплому місці на 5 хв. Вершкове масло розтопити та злегка охолодити.

    Крок 2

    Згущене молоко змішати з цукром, сіллю та яйцем, додати дріжджову суміш. Масу перемішати, додаючи порціями
    борошно. Додати розтоплене вершкове масло і вимісити гладке м’яке тісто.

    Крок 3

    Дати тесту підійти у теплому місці без протягів на 2 год.

    Крок 4

    На посипаному борошном робочої поверхні розкотити тісто в пласт завтовшки прибл. 3 мм і нарізати невеликими квадратиками (за бажанням – за допомогою фігурного ножа). Вироби накрити та залишити при кімнатній
    температурі на 10 хв.

    Крок 5

    У сотейнику довести до кипіння достатню кількість рослинної олії та порційно обсмажувати вироби до золотистого кольору.

    Крок 6

    Готові вироби викладати на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру. Подати гарячими, густо посипавши
    цукровою пудрою

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Нью-орлеанські молочні пончики. Смачного!.

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *