Перейти до вмісту
Головна » Огірковий гаспачо

Огірковий гаспачо

    Огірковий гаспачо

    Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Огірковий гаспачо” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – 250 г огірків
    – свіжий кріп
    – 30 г відвареної індички
    – кілька крапель оцту
    – 1 ч. л. нерафінованої лляної олії
    – сіль та чорний перець – на смак

    Покроковий процес приготування огіркового гаспачо

    Крок 1

    За допомогою овочечистки нарізати частину огірків тонкими пластинами. Інші огірки нарізати та разом із кропом пробити блендером.

    Крок 2

    Додати оцет, сіль перець. Поставити у холодильник на 20 хвилин.

    Крок 3

    Вилити в тарілку, прикрасити огірками та індичкою, полити олією.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Огірковий гаспачо. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *